Buitenspeeldag

08-06-2016 14:00 - 17:00
Hof van Onthaasting
Address: Kleitzweg, 6135 Sittard, Nederland

Woensdag 8 juni 2016 is het weer Nationale Buitenspeeldag ! Op deze dag staat veilig buiten spelen en sporten in heel Nederland centraal. Ook in Hoogveld zal de Buitenspeeldag weer worden georganiseerd en wel in de Hof van Onthaasting. Van 14:00 uur tot 17:00 uur zal het park bol staan van de leuke activiteiten voor de leerlingen van Loedoes en alle kinderen uit de wijk Hoogveld en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Er is een veelheid aan activiteiten. Daarbij kunt u denken aan een stormbaan, een springkussen, een Bungee Trampoline, een glijbaan, een basketbalspel, een stokvangspel en nog enkele sportieve activiteiten die Ecsplore in het kader van haar project Buurt in Actie zal aanbieden.

De kinderen kunnen zich tijdens de BuitenSpeelDag uiteraard ook weer laten schminken en van een gratis versnapering en drankje genieten. Het terras van het theehuis is open en bemand voor ouders en andere belangstellenden en er zijn ijsjes, drankjes en lekkernijen te koop.

De Buurtvereniging en medeorganisatoren als Zuyderland Hoogstaete, basisschool Loedoes en Ecsplore nodigen niet alleen de kinderen uit, maar ook  hun ouders. Ook de bewoners van Hoogstaete en de aangrenzende appartementencomplexen zijn van harte welkom evenals andere wijkbewoners en zo kan de BuitenSpeelDag  weer een feest worden voor heel de wijk Hoogveld .