Buitenspeeldag

14-06-2017 14:00 - 17:00
Hof van Onthaasting
Address: Kleitzweg, 6135 Sittard, Nederland

Woensdag 14 juni a.s. is het weer Nationale Buitenspeeldag! Op deze dag staat veilig buiten spelen en sporten in heel Nederland centraal. Kinderen en jongeren worden gestimuleerd om naar buiten te gaan, want lekker buiten spelen en sporten is goed voor de ontwikkeling van kinderen en vooral heel erg leuk!

Ook in Hoogveld zal de Buitenspeeldag weer worden georganiseerd en wel in de Hof van Onthaasting. Van 14:00 uur tot 17:00 uur zal het park bol staan van de leuke activiteiten voor de kinderen uit de wijk Hoogveld en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Wat is er zoal te doen?

Er is een veelheid aan activiteiten. Daarbij kunt u denken aan een mobiele speeltuin met veel klautermogelijkheden, een stormbaan, een springkussen, een rodeostier, een glijbaan, een voetbalboarding en bij goed weer een buikschuifbaan die voor de nodige hilariteit zal zorgen. Natuurlijk kunnen de kinderen zich ook weer laten schminken en is er een hapje en een drankje voor hen.

Het terras van het theehuis is die middag geopend voor een kopje koffie of een glaasje fris.

De Buurtvereniging en de medeorganisatoren Zuyderland Hoogstaete, basisschool Loedoes en Ecsplore nodigen kinderen, ouders, opa’s en oma’s en alle wijkbewoners uit om de BuitenSpeelDag 2017 op 14 juni van nabij mee te maken.